BIZALOMTRÉNING

A 10 alkalmas alapfokú tanfolyammal az a célunk, hogy kedvenceddel olyan harmonikus és bizalmi kapcsolatot tudj kialakítani, hogy egymást megismerve a hétköznapi együttélés mindkettőtöknek öröm legyen. Amennyiben érdekel a terápiás kutyák világa, ez a tanfolyam szakszerű megalapozása lehet a későbbi terápiás munkának is.
A foglalkozások habilitációs kutyakiképző, tréner és a Csigabiga Alapítvány terápiás kutyafelvezetőinek irányításával zajlanak.

A tanfolyam a hatályos jogszabályok szigorú betartása mellett kerül megrendezésre.

A Kutyakapcsolat.hu 10 alkalmas alapozó tréninget hirdet a Csigabiga Alapítvány kiképző központjában, Medinán.

Kiscsoportos foglalkozáson a kutyusok biztonságos helyen, kontrollált környezetben sajátíthatják el a fajtársakkal való helyes kommunikációt és játékot.

Minden olyan gazdit szeretettel várunk, aki szeretné ezen a 10 alkalmas tanfolyamon az alapengedelmességi feladatokat megtanítani kutyusának.
Izgalmas, változatos feladatokon keresztül sajátíthatjátok el az alapokat, emellett segítünk abban, hogy egymásra hangolódjatok és kialakíthassátok a közös nyelveteket.
A gyakorlati képzés mellett sok hasznos elméleti tanáccsal is ellátunk és felkészítünk számos olyan helyzetre, ami a mindennapi együttéléseteket megkönnyíti.

A tanfolyamot hivatásos trénerek tartják:
Tóthné Hesz Andrea - kutyatréner, terápiás kutya felvezető
Berceli Bernadett - habilitációs kutya kiképzője, terápiás kutya felvezető

A tanfolyam ára: 60.000 Ft, mely igény szerint részletben is fizethető.
Minden résztvevőnek lehetőséget biztosítunk a heti egy személyes tréning mellett online konzultációra.

Az első találkozó tájékoztatóval és beiratkozással egybekötve 2021. március 20-án, Szekszárdon kerül megtartásra a Csigabiga Alapítvány telephelyén.
Ezen az alkalmon való részvétel semmi kötelezettséggel nem jár, de már regisztrációhoz kötött!
További alkalmak heti egy hétköznapi napon kerülnek megtartásra Medinán, a kiképzőpályán.

Bővebb információért keress bizalommal!