AKTUÁLIS

Mint tudjátok rólam, nagyon szeretek trükköket tanítani kutyáimnak. Hogy miért, arról korábban már írtam ezen az oldalon.
Természetesen ATD Daisy (Felsőfokú Trükk Kutya) és TDCH Aline (Champion Trükk Kutya) mellett Emilyvel is belekezdtünk a trükk címek gyűjtésébe.

Szuper délelőtt a csodálatos hartai Duna parton, ebéd Kékesen, fagyi hazafelé!
Végre itt a várva várt tavasz, a természet ébredezik, mi pedig amikor csak tudjuk, kihasználjuk a lehetőséget a kirándulásokta! <3

Kutya fitnessz

2021.02.15

Ilyenkor nincs lazsálás, csalni nem lehet, Aline és Emily pedig ezt pontosan tudják és keményen megdolgoznak minden finom falatért és simogatásért!

A videó ugyan szép időben készült, most mégis aktuálisnak tartom elővenni.
A Helyben maradás tökéletes feladat lehet ilyenkor, amikor egész nap esik az eső és a lakásba szorulunk kutyánkkal. Ilyenkor lehet olyan feladatokhoz nyúlni, amiknél talán a többinél is fontosabb, hogy a stabil alapokat otthon, ingerszegény környezetben kezdd el tanítani!

Alinnel, a Csigabiga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány terápiás kutyusával ezúttal a paksi Deák Ferenc Általános Iskola első osztályosait látogattuk meg.

Alinnel, a Csigabiga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány terápiás kutyusával meghívást kaptunk a bölcskei Mesevár Óvoda Nefelejcs csoportjába.

Hálásan köszönöm, hogy ennyien jelentkeztetek a nyereményjátékra, így egy fantasztikus, nagy közösséget ismerhettem meg!

Igyekszünk mindenhol otthonosan mozogni. Emily elkísérte Daisyt, hogy megnézhesse, hogyan zajlik egy körömvágás Levibácsi módra.

Behavaztunk

2021.01.10

Végre, végre! Nálunk is esett a hó, így Emily is kiélvezhette ezt a csodás időt!

Újévi séta

2021.01.02

Ma is kihasználtuk a csodás januári napsütést és barátainkkal ellátogattunk Paks ékkövéhez, a Dunára.