AKTUÁLIS

Végtelenül büszke vagyok Rá! Drága társam, Daisy már nem csak aktívan dolgozó terápiás basset houndként egyedüli Magyarországon! Teljesítettünk egy nagyon nehéz sorozatot, ahol az egyre nehezedő, egymásra épülő szintek közül az elvárásaimat felülmúlva egészen a Felsőfokú Trükk Kutya címig kúsztunk!

A trükkök tanítása nem cirkuszi mutatványozásra jó; kutyusunkkal a közös munka, az együtt töltött minőségi idő felbecsülhetetlen.
Minden egyes új feladat, trükk erősíti kapcsolatunkat, kötődésünket és megtanulunk a legapróbb jelekből olvasni. Mindig érdekesek tudunk lenni kedvencünk számára, ha megtanulja, hogy a velünk való közös munka mennyi...

A legtöbb kutyus tud lépcsőn közlekedni, van akit tanítani kell arra, hogy magabiztosan tudjon mozogni rajta. Egész pici kortól érdemes szoktatni őket különböző típusú feljárókhoz: magas fokú, meredek, rámpa, beton, vas és lyukas, vagyis amin átlát a fokok között.

Aline és Daisy a nyakába vette a nagyvilágot. Visegrádon, Szentendrén, Zebegényben, Kismaroson és Esztergomban jártunk.

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz és szeretnél egy szuper csapathoz csatlakozni, a természetben kirándulni és vetélkedni kutyusoddal közösen, jelentkezz Élménykirándulásunkhoz!
Játékos vetélkedő, kapcsolatépítő program, túra Veled, Kedvenceddel és a mi terápiás kutyáinkkal együtt!