AKTUÁLIS

Alinnel, a Csigabiga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány terápiás kutyusával ezúttal a paksi Deák Ferenc Általános Iskola első osztályosait látogattuk meg.

Alinnel, a Csigabiga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány terápiás kutyusával meghívást kaptunk a bölcskei Mesevár Óvoda Nefelejcs csoportjába.

Hálásan köszönöm, hogy ennyien jelentkeztetek a nyereményjátékra, így egy fantasztikus, nagy közösséget ismerhettem meg!

Igyekszünk mindenhol otthonosan mozogni. Emily elkísérte Daisyt, hogy megnézhesse, hogyan zajlik egy körömvágás Levibácsi módra.

Behavaztunk

2021.01.10

Végre, végre! Nálunk is esett a hó, így Emily is kiélvezhette ezt a csodás időt!

Újévi séta

2021.01.02

Ma is kihasználtuk a csodás januári napsütést és barátainkkal ellátogattunk Paks ékkövéhez, a Dunára.

Ez az év számomra is igen rendhagyóra sikeredett.
Azon kevés szerencsések közé tartozom, aki még így is nagyon nagyon sokmindenért hálás lehetek.
Ugyan idén sajnos sok gyerekprogramot, foglalkozást nem tudtunk megtartani a betervezettekből, de annál nagyobb szeretettel, teljes gőzerővel készülhettünk azokra, ahol részt vehettünk Daisyvel és...

Remélem már minden kutyásnak a könyökén jön ki, de nem lehet eléggé hangsúlyozni az alábbi pár fontos óvintézkedést:

Emily a leglehetetlenebb tárgyakkal kezdi a profi apportozást, amiért persze jár a hatalmas dícséret <3

Minden kedves Barátunknak nagyon békés, meghitt, boldog Karácsonyt kívánunk!

Bütyök, az én HŐS kiskutyám. Sajnos kora előrehaladta és ez az időjárás nem segít a gerincproblémáin, de kitart és hősiesen viseli a kezeléseket, gyógyszereket.

Minden új zajhoz, ingerhez fokozatosan kell szoktatni kiskutyánkat. A következőkben megosztom Veletek, hogy Emily hogyan barátkozott meg a porszívóval: