PawDawan Trükk tanfolyam

Trükk tanfolyam Paks
Trükk tanfolyam Paks

 Trükktanítás kutyáknak  pozitív megerősítéssel: kutyáddal remekül építheted kapcsolatotokat, fejlődik kedvenced kreativitása és izgalmas feladatokat tanulhattok együtt!

Az 5 alkalmas Trükk tanfolyam Alap képzés alatt kutyusoddal megtanulhatod a pozitív megerősítésen alapuló klikker képzés alapjait, fajtáit és 10 olyan feladatot/trükköt, amelyek a mindennapi életetekben is hasznosak lehetnek.

Az 5 alkalmas Trükk tanfolyam Haladó képzés már összetettebb feladatokat/trükköket tanulunk, amivel kiválóan épül kapcsolatotok a közös munka hatására és Kedvencedet mentálisan is remekül le tudjuk fárasztani.

A tréningeken segítségemre lesznek saját kutyáim, akik nemzetközi trükk minősítésekkel rendelkeznek fajtájukon belül elsőként Magyarországon!

A jelentkezéshez előképzettség nem szükséges, de kérlek, olyan kutyussal jelentkezz, aki jól szocializált és akinek nem okoz gondot az, hogy figyeljen rád és szívesen dolgozik veled!

A képzés tartalmazza a feladatokhoz tartozó elméleti, gyakorlati segítséget, és ha szükség van rá, konzultációt, további segítséget egyénre szabva mind az alap, mind a haladó szinten. 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, kérlek, jelentkezz a megadott elérhetőségek valamelyikén, legyél Te az újabb PawDawan!

És hogy miért jelentkezz, mire jó a trükk tanítás, arról ezen a linken olvashatsz.

DOLGOZZUNK EGYÜTT, KERESS BIZALOMMAL!