PawDawan Trükk tanfolyam
Személyesen és Online is

Trükk tanfolyam Paks
Trükk tanfolyam Paks

 Trükktanítás kutyáknak  pozitív megerősítéssel: kutyáddal remekül építheted kapcsolatotokat, fejlődik kedvenced kreativitása és izgalmas feladatokat tanulhattok együtt!

  • Olyan kutyáddal közös programot keresel ami erősíti a köztetek lévő kapcsolatot?
  • Szeretnéd, hogy jobban figyeljen rád?
  • Jó lenne, ha a mindennapokban is megerősödne a kapcsolatotok?

Kutyusunkkal a közös munka és az együtt töltött minőségi idő felbecsülhetetlen.
A harmonikus együttélésünkhöz elengedhetetlen, hogy dolgoztassuk kedvencünket mentálisan is és cserébe egy kiegyensúlyozott, nyugodt kutyát kapunk, aki ránk fog figyelni.

A trükk tanítás pozitív megerősítésen alapuló tevékenység, így szorosabbra fűzi harmonikus kapcsolatotokat és olyan köteléket épít köztetek ami bizalmon alapul, így a hétköznapi együttéléseteket a teljes összhang fogja meghatározni.
Kedvenced megtanul rád figyelni, Veled együtt dolgozni, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig izgalmasabb lehess számára számos egyéb ingernél.


Miről szólnak a tanfolyamok?

Az 5 alkalmas Alap Trükk tanfolyam alatt kutyusoddal megtanulhatod a pozitív megerősítésen alapuló klikker képzés alapjait, módszereit és 10 olyan feladatot/trükköt, amelyek a mindennapi életetekben is hasznosak lehetnek.

Az 5-5 alkalmas Haladó és Extra tanfolyamokon már összetettebb feladatokat/trükköket tanulunk, amivel kiválóan épül kapcsolatotok a közös munka hatására és Kedvencedet mentálisan is remekül le tudod fárasztani.


OKJ Habilitációs kutyakiképzőként és kutyatrénerként leszek melletted partnerként, hogy megtanulj kutyád fejével gondolkodni és olyan izgalmas dolgokat tanuljatok együtt, amit mindketten nagyon élveztek! A tréningeken segítségemre lesznek saját kutyáim, akik nemzetközi trükk minősítésekkel rendelkeznek fajtájukon belül elsőként Magyarországon!

A képzés tartalmazza a feladatokhoz tartozó elméleti, gyakorlati segítséget, és ha szükség van rá, konzultációt, további segítséget egyénre szabva mind az Alap, mind a Haladó és Extra szinten.

A jelentkezéshez előképzettség nem szükséges, de kérlek, a személyes tréningekre olyan kutyussal jelentkezz, aki jól szocializált és akinek nem okoz gondot az, hogy figyeljen rád és szívesen dolgozik veled! 


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, kérlek, jelentkezz a megadott elérhetőségek valamelyikén, legyél Te az újabb PawDawan!

És hogy miért jelentkezz, mire jó a trükk tanítás, arról ezen a linken olvashatsz.

DOLGOZZUNK EGYÜTT, KERESS BIZALOMMAL!