MÉDIA

Egyhetes terápiás tábort tartott Dunakömlődön a Gyermekemért Alapítvány. A sajátos nevelési igényű, fogyatékkal élő és sérült gyermekeket július 20-tól 24-ig a Faluházban várták színes programokkal.

A Koraszülöttek Világnapja alkalmából rendezett programon mutatkozhattunk be Alinnel. Játékos, motiváló feladatokon keresztül mutattuk be a gyermekeknek, hogy milyen jó móka együtt dolgozni a kutyussal.

Az Életfa Idősek Otthona egyedülálló programmal keresett meg engem. A dolgozók gyermekeinek tábort szerveztek az otthonba, ezzel elősegítve, hogy megérthessék, megélhessék a mindennapokat az idősek között. Ez a lakók számára is hatalmas élmény lehetett, hiszen a mindennapjaikat újra gyermekzsivaj töltötte meg. Ennek a fantasztikus programnak...

A Gyermekemért Alapítvány Tarkabarka Intenzív terápiás táborában való részvételre kaptunk felkérést. Kolleganőimmel egy egész héten keresztül részt vehettünk ezen a fantasztikus rendezvényen és kutyáink bevonásával segíthettük a fejlesztő munkát a táborban.

Elkészült a Papírkutyák Paks Kutyaiskola promóciós videója, amelyben betekintést nyerhettek az iskola életébe! Fogadjátok szeretettel!