KENNELEM TÖRTÉNETE

Gyermekkori vágyam volt, hogy olyan kutyákkal osszam meg a mindennapi életemet, akik igazi családtagként működnek együtt velünk és teljes magabiztossággal igazodnak el az emberi kommunikációval, gesztusokkal és napi rítusokkal tarkított világunkban.

Daisy, a basset hound és Golden Von Schwarcz Fabiola "Aline", az első golden retrieverem - hivatásos terápiás kutyáim - tökéletes megtestesítői lettek ennek az álmomnak, így elérkezettnek láttam az időt arra, hogy bővüljön a családunk.

Így lépett az életünkbe Bonett Bride Quinn Harley "Emily", kennelem alapító tagja.
Amikor még tenyésztőjénél, Süli Krisztinél a Bonett Bride kennelben megismerkedtünk vele, tudtam, hogy különleges tagja lesz a csapatunknak, amit azóta nap mint nap be is bizonyít.
Tökéletes, simulékony, mégis kicsit vagány jelleme kiváló terápiás tanulóvá és munkakutyává teszi.
Magas fokú együttműködésének köszönhetően pillanatok alatt sajátítja el a tőle kért feladatokat, legyen az a dummy visszahozása, vagy éppen egy újabb trükk megtanulása.
Izgatottan várom, hogy mit tartogat még számunkra a jövő, de abban már most biztos vagyok, hogy Vele együtt, bármibe kezdünk, jókedvvel és igazi csapatként működve fogunk tudni teljesíteni!