Egy kis évértékelés

2020.12.31

Ez az év számomra is igen rendhagyóra sikeredett.
Azon kevés szerencsések közé tartozom, aki még így is nagyon nagyon sokmindenért hálás lehetek.
Ugyan idén sajnos sok gyerekprogramot, foglalkozást nem tudtunk megtartani a betervezettekből, de annál nagyobb szeretettel, teljes gőzerővel készülhettünk azokra, ahol részt vehettünk Daisyvel és Alinnel, a Csigabiga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány terápiás kutyáival.
A Papírkutyák Paks Kutyasuli foglalkozásai is, amíg lehetett, teltházzal dübörögtek, ahol örülök, hogy idén is részt vállalhattam a munkából Gabóval és Fecóval.
Barátnőm, Berceli Detty segítségével megálmodtuk és létrejött a Kutyakapcsolat, ahol bepillantást nyerhettek kutyáimmal való harmonikus kapcsolatomba, képzésükbe, mindennapjainkba és szuper kirándulásokat szerveztünk az Élménykutyázás terápiáskutyákkal csapatával együttműködve.


Új taggal bővült kis csapatunk, így már 4en boldogítják a családom mindennapjait, érte is rendkívül hálás vagyok tenyésztőjének, Süli Krisztának, a Bonett Bride kennelnek.


Nehéz, de szép dolgokkal teli év áll mögöttünk, azt kívánom, hogy ennél rosszabb senkinek ne legyen a jövő éve! Az elmaradtak mellett új programokkal is készülök Nektek, izgatottan várom, hogy újra együtt kutyázhassunk, addig pedig:


Nagyon Boldog Új évet kívánok mindenkinek!