Élménysuli terápiás kutyákkal 7.lecke Kerül!

2020.05.10

Célunk, hogy terápiás kutyáinktól és velük együtt tanuljatok játékosan, egyszerűen, illetve akinek nincs kutyusa annak is kis örömet okozzunk a videók megtekintésével.

Most, hogy nem tudunk sajnos személyesen találkozni, tudom, hogy nehezebb minden gazdinak. Nem szeretnélek magadra hagyni most sem, így 8 héten keresztül minden héten hozok egy videót, amit otthon te is könnyedén tudsz gyakorolni kutyusoddal.

Videóim nem profi trükkmesterektől származnak. A célom velük, hogy megmutassam, hogyan tudod akár kezdő gazdiként te is játékosan, otthoni körülmények közt mentálisan is lefárasztani kutyusodat és ezzel a köztetek lévő bizalmi kapcsolatot is erősíteni! A feladatok alapjainak elsajátítása után jöhet majd a továbblépés, amiben szintén segítségedre leszek!

Íme hát a hetedik feladat: Kerül! :)

A tárgyak megkerültetése kiváló feladat lehet arra, hogy megtanítsd kutyádat távolra küldeni, mégis kontroll alatt tartani. Ez a kapcsolatotokon is sokat tud javítani, hiszen tudja, hogy távolról is figyeljen rád és várja az utasításodat!

Ha ez a feladat megy, rengeteg dolgot rá lehet építeni. Jó gyakorlást kívánok! :) 

Jó gyakorlást kívánok! :)

Az Élménysuli videói az Élménykutyázás terápiás kutyákkal közreműködésével készültek.