Emily költözése

2020.11.09

Kis csapatunk nagy kihívás elé néz, egy új életke költözött hozzánk.

Bütyök, Daisy és Aline ugyan kissé kétkedve, de játékosan fogadták a kistesót; nem értik, hogy ő miért nem megy haza vasárnap ebédidőben, mint minden rendes vendég.

Viszont biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül segítenek nekem, hogy közösen minden apró fortélyra megtanítsuk, amitől belőle is tökéletes családtag válik.

Hálásan köszönöm tenyésztőjének, Süli Krisztinek, hogy a kiskutyánk első 8 hete ennyire fantasztikus lehetett, és ránk bízta, hogy ezen a megkezdett úton a mi családunkban haladhasson tovább. A tudatos szülőpárosítás, a legkiválóbb tartási körülmények és a születése utáni 8 hét odaadó, fáradtságos tenyésztői munkájának eredménye egy ennyire kiegyensúlyozott, csodálatos kölyök.

Nagyon vártuk már és igyekszünk méltó gazdijai lenni! Fényes és izgalmakkal teli jövőt szánunk neki, nagy terveink vannak vele is, hiszen "úgy szép az élet, ha zajlik"!

Nagyon köszönöm Berceli Bernadettnek is, hogy szakértelmével egy átfogó képet kaphattunk az alomról és ezzel reményeimben, választásunkban is megerősített.

Üdv. itthon Kicsilány!