Hétösszefoglaló

2021.10.22

Ezt a hetet is igyekeztünk aktívan tölteni!

A Csigabiga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány terápiás- és tanuló kutyáival Daisyvel rendszeresen látogatjuk a Paksi Életfa Idősek Otthona lakóit, ez most is így volt.
Mindig hatalmas örömmel megyünk hozzájuk, hogy egy kis vidámságot vigyünk mi is a mindennapjaikba és hallgathassam a rég elfelejtett, előtörő emlékeiket!

Alinnel ezúttal Pálfára és Bogyiszlóra látogattunk, hogy az ott élő ovisoknak, kisiskolásoknak bemutathassuk, hogy mennyire jó móka terápiás kutyával teljesíteni a feladatokat!

Emily felkészítése is folyamatban van, hogy ő is minél hamarabb a nagyok nyomdokaiba lépve sikerrel teljesítse a terápiás kutyák számára előírt vizsgakövetelményt!
Emellett a héten újra részt vett velem a Kutyakapcsolat Bizalomtréningjén segítve a résztvevő gazdi-kutya párosok munkáját!

Bütyök gyógyulásának sajnos ez a gyakori időjárásváltozás elég nagy ellensége, de Vele sem adjuk fel! Szorgalmasan és ügyesen dolgozik a fizion és az itthoni tornák alkalmával is, és a lényeg, hogy a kedve nagyon jó, a pocakját még mindig nagyon szereti, játszik és mindent a felügyelete alatt tart!