Komárom 3xCACIB 2021

2021.06.06

Nagyon izgalmas hétvégét zártunk!

Végre megrendezésre kerülnek a kiállítások, így Emilyvel bele is vágtunk a nagy kalandba. Komáromban, 3 napos nemzetközi kiállítás mellett részt vettünk az első Klub kiállításunkon is a Magyar Retriever és Vízikutya Egyesület Szervezésében.

Bonett Bride Quinn Harley "Emily" a 3 nap alatt 2 x Best Puppy, 1 x Nagyon ígéretes 2. és 1 x Nagyon ígéretes 3. minősítéseket zsebelte be, így két napon is lehetőségünk volt a Puppy Best In Show ringben is bemutatkozni.

Hatalmas élmény volt a fajta legjobbjai között részt venni ezeken a magas színvonalú eseményeken! Kiváló gyakorlási lehetőség volt ez a hétvége számunkra. Sokat tanultunk belőle, amit igyekszem is hasznosítani a jövőben.

Emily élete első kiállításán debütált, ahol nem csak az elért szuper eredmények miatt vagyok végtelenül büszke rá, hanem mert ennyi zaj, hangoskodás, kutya, ember között is végig nyugodtan, kiegyensúlyozottan és jókedvűen viselkedett. Imádom a szeretetét, temperamentumát, az egész kiskutyát úgy, ahogy van! <3
Ezúton is nagyon köszönöm Őt és a klubkiállításon való bemutatását tenyésztőnknek, Süli Krisztinek !

Természetesen nagyon elfáradtunk, úgyhogy most pár nap pihenő vár ránk, hogy újra töltődve készülhessünk a következő közös kalandjainkra!

Fotók: Tóth András