Koronavírus járvány

2020.03.17

A sajnálatos jelenlegi helyzetre való tekintettel azt a döntést hoztam meg, hogy a jövőben a kutyás foglalkozásokat határozatlan időre felfüggesztem. Sem terápiás, sem tréneri feladatok ellátását nem vállalom, amíg a helyzet nem javul. Munkám folytatásáról értesíteni foglak Benneteket! Alapítványi kollégáimmal és trénertársaimmal mind felelősségteljes döntést hozva, a saját érdek helyett most mindannyiunk közös érdekét kell szem előtt tartanunk.

Az operatív törzs egyenlőre nem szüntette be a kisebb csoportos foglalkozások tartását szabadtérben, de azt gondolom, hogy a lehető legfelelősségteljesebb döntés részemről az, hogy nem várok a határozatra, hanem igyekszem a magam részéről mindent megtenni, hogy a járványt lassítani tudjuk.

Már most vérzik a szívem, mert nagyon fognak hiányozni a csoportok, de bízom benne, hogy a lehető leghamarabb tudunk ismét együtt kutyázni!

Addig pedig kérek mindenkit, hogy nagyon vigyázzatok magatokra, szeretteitekre és sétáljatok nagyokat a kutyusotokkal (ne csoportosan)!

Daisy és Aline már alig várja, hogy a felszabadult időben miféle újdonságokat fogunk tanulni, az biztos, hogy ezután sem hagyom unatkozni őket sem és Benneteket sem. Minden héten készülni fogok nektek videókkal, kérlek kövesd az Aktuálisokat, hogy ne maradj le róla!