Kutyakozmetika Daisy szemével

2020.05.02

ūüźĺ Ugyan most Daisy sem j√°r csoportokba, sem gyerekekhez, m√©gis nagyon fontos, hogy a karant√©n alatt is √°polt legyen.
Ma egy körömvágásra szaladtunk be kedvenc kutyakozmetikánkba.

LehetŇĎleg m√°r k√∂ly√∂kkorban pozit√≠v √©lm√©nyekkel kell t√°rs√≠tanunk √©s hozz√° kell szoktatnunk kuty√°inkat, hogy a mancsukat, f√ľl√ľket, sz√°jukat engedj√©k piszk√°lni, ez nagyban megk√∂nny√≠ti a gazdi dolg√°t a folyamatos √°pol√°sban. Ezeknek a megtan√≠t√°s√°hoz remek lehetŇĎs√©g a kutyaovi vagy kutyasuli, ahol szakszerŇĪen megtan√≠tanak a helyes technika elsaj√°t√≠t√°s√°ra!

ūüź∂ Ha otthon v√©gezz√ľk ezeket a mŇĪveleteket, ki kell alak√≠tanunk egy nyugodt bizalmi, harmonikus l√©gk√∂rt, soha ne kapkodva √°lljunk neki!
‚úāÔłŹ Ha kozmetikusra b√≠zzuk kedvenc√ľnket, alaposan j√°rjunk ut√°na, hogy m√°s gazdiknak mik a tapasztalataik vele kapcsolatban.
‚Ě£ÔłŹ Rengeteg profi, j√≥ kozmetikust fogsz tal√°lni, m√©rlegeld a c√©lokat!

  • Ha ki√°ll√≠t√°sra val√≥ felk√©sz√≠t√©sben k√©red tapasztalat√°t, n√©zd meg kor√°bbi munk√°it, esetleges el√©rt eredm√©nyeit az √°ltala kozmetik√°zott kutyusoknak az adott fajt√°ban!
  • Ha hobbigazdik√©nt szeretn√©d, hogy √°polt √©s csinos legyen kutyusod, akkor is aj√°nlom, hogy olyan szakembert keress, akinek fontos, hogy kedvenceddel j√≥ kapcsolatot alak√≠tson ki! Legyen t√ľrelmes √©s nyugodt, im√°dja az √°llatokat √ļgy, mint a saj√°tj√°t! Kiskuty√°d √≠gy fogja elnyerni a bizalm√°t, √©s a kozmetikai l√°togat√°sotokat nem stresszk√©nt, hanem csupa pozit√≠v √©lm√©nyk√©nt fogja meg√©lni!

√Čn kuty√°immal r√©g√≥ta a NewYorki Kutyakozmetik√°ba Levente M√°rkoshoz, mindenki Levi b√°csij√°hoz j√°rok, aki profizmus√°val, v√©gtelen√ľl kedves term√©szet√©vel nem csak a gazdik, de a kuty√°k sz√≠v√©be is pillanatok alatt belopja mag√°t!Nem utols√≥ sorban, feles√©ge keze munk√°j√°t d√≠cs√©rve, a gazdik csod√°latosan sz√©p, igazi √°lomotthon √©rz√©st keltŇĎ k√∂rnyezetben v√°rakozhatnak, m√≠g kiskedvenc√ľk sz√©p√ľl! ūüźĺ ūüėć