Trükkös Fitness kutyáddal

Trükktanítás és fitness kutyádnak
Trükktanítás és fitness kutyádnak

Trükkös fitness Pakson kutyád testi-lelki egészségéért!

Ismerkedj meg a kutya fitness jótékony hatásaival, hogy kutyád korának megfelelő mozgással fejlődhessen, megalapozva ezzel akár életre szóló fizikai egészségét!

Emellett mentális fejlődésére is hatalmas hangsúlyt fektetünk, amire a különböző trükkök és feladatok tanítása kiválóan alkalmas.

Mindkét pozitív megerősítésen alapuló tevékenység szorosabbra fűzi harmonikus kapcsolatotokat és olyan köteléket épít köztetek, ami a legmélyebb bizalmon alapul, így a hétköznapi együttéléseteket a teljes összhang fogja meghatározni. Megtanul rád figyelni, Veled együtt dolgozni, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig izgalmasabb lehess számára számos egyéb ingernél.

Varga Erzsébet (Dog Dream Fizio) kutya fizioterapeuta minden segítséget, tanácsot megad ahhoz, hogy Kedvenced testfelépítését, izmainak működését izgalmas feladatokon keresztül megismerd, elkerülhesd az esetleges baleseteket, húzódásokat egy tréning során és kutyádat korának és egészségi állapotának megfelelően tudd mozgatni.
Tóthné Hesz Andrea (Kutyakapcsolat) OKJ Habilitációs kutyakiképzőként és trénerként a figyelem kialakításában, feladatok, trükkök tanításában leszek melletted partnerként, hogy megtanulj kutyád fejével gondolkodni és olyan izgalmas dolgokat tanuljatok együtt amit mindketten nagyon élveztek és a hétköznapi életetekben is nagy hasznát veszitek!
Ebben segítségemre lesznek trükk ágazatban nemzetközi Mester és Champion címekkel rendelkező kutyáim is!

Két fantasztikus kapcsolatépítő képzés egyben!

Ugye milyen jól hangzik? Ha felkeltette érdeklődésedet, jelentkezz a
Március 3-án induló Trükkös fitness tanfolyamra és garantáljuk, hogy közben jól is fogod érezni magad!

Keress bizalommal, jelentkezz! Köszönjük, ha barátaiddal is megosztod!

A tanfolyamon kizárólag jól szocializált, fajtársaival és emberrel barátságosan viselkedő kutyusokat tudunk fogadni! Tüzelő szukával kérünk most ne jelentkezz!A programon mindenki saját felelősségére vehet részt és gondoskodik kedvence korának megfelelő oltásai meglétéről és féregtelenítéséről. Ezeket az első alkalommal az oltási könyv bemutatásával ellenőrizni fogjuk!

Trükktanulás kutyáddal
Trükktanulás kutyáddal
Fitness kutyáddal
Fitness kutyáddal